Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

έφυγε και ο "Τζιλάριας"...


Aπεβίωσε σήμερα ακόμα ένας παλιός αγαπητός Αλεξανδρουπολίτης, ο Στέλιος Καραγιαννίδης ο γνωστός "Τζιλάριας". Όσοι είχαν την τιμή και την χαρά να τον γνωρίζουν ήξεραν πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο, καλοπροαίρετο και φιλότιμο άνθρωπο που ήξερε να αγωνίζεται και να αντιμετωπίζει με χαμόγελο κάθε δυσκολία. Για πάνω από δέκα χρόνια έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια. Παρόλαυτά δεν έπαψε να ελπίζει και να χαμογελάει. Πριν από 8 χρόνια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού. Τελικά, πριν από λίγες ημέρες, ο οργανισμός του απέρριψε το μόσχευμα και κατέληξε σήμερα.
Ο Στέλιος έτρεφε απεριόριστη αγάπη για την ομάδα του, τον Εθνικό, και ήταν από τους πλέον γνώριμους φιλάθλους στις κερκίδες του σταδίου μας τις δεκαετίες του '70- ΄80- ΄90. Ήταν αυτός που σε κάθε αγώνα της ομάδος έδινε τον ρυθμό και τον παλμό καθώς η φωνή του ήταν η πιό δυνατή που πέρασε ποτέ από το γήπεδο της πόλης μας, με απίστευτους αυτοσχεδιασμούς.  Η οικογένεια του Εθνικού, φτώχυνε κι αυτή.


Ευχόμαστε στους δικούς του και στους φίλους του να είναι γεροί να τον θυμούνται έτσι όπως ήταν πάντα, χαμογελαστός. Αιωνία του η μνήμη. Καλό Παράδεισο να έχει.

(η κηδεία του θα γίνει σήμερα στον Άγιο Νεκτάριο στις 14:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου