Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Καλό ταξίδι "μαέστρο"

Απεβίωσε σήμερα ο αγαπητός "μαέστρος" της πόλης μας Βασίλης Αγγελίδης σε ηλικία 79 ετών.
Ο Βασίλης Αγγελίδης διετέλεσε αρχιμουσικός της φιλαρμονικής του Δήμου Αλεξ/πολεως για πάνω από 20 χρόνια, υπήρξε καθηγητής μουσικής σε σχολεία της πόλης μας, δίδασκε μουσικολογία στην παιδαγωγική μας ακαδημία και , για μερικά χρόνια, διατηρούσε κατάστημα μουσικών οργάνων. Μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα στην μουσική αφού από μικρή ηλικία αφιερώθηκε σε αυτήν μέχρι και τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Δημιούργησε μία εξαίρετη οικογένεια με 3 αγαπητά και αξιέπαινα παιδιά. Τους στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και στον ίδιο ευχόμαστε καλό Παράδεισο να έχει.


(η κηδεία θα τελεστεί αύριο 22/12 στις 11:00 η ώρα στον Άγιο Νικόλαο)


6 σχόλια:

 1. Καλό ταξίδι, δάσκαλε! Θα σε θυμάμαι με πολλή αγάπη. Ήσουν ο αγαπημένος μου καθηγητής από τα χρόνια της Ζαριφείου την περίοδο 1978-1980.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλό ταξεῖδι δάσκαλε, στήν γειτονιά τ’ Ὀρφέα,
  στόν χῶρο τοῦ Παράδεισου, πού μελωδοῦν Ἀγγέλοι
  καί Μουσικῆς οἱ Ἄρχοντες, πού εἶχαν κορυφαία,
  Ἀγάπη γιά τό ἔργο τους καί γίνοντ’ ἔτσι μέλη
  κι ἀπόψε σέ προσμένουνε, σέ κείνων τήν παρέα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δάσκαλε σ' ευχαριστώ. Δεν έχω λόγια... έχω όμως πάντα μαζί μου τις νότες πού μου δίδαξες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νίκος Αλγιαννάκης23 Δεκεμβρίου 2014 - 12:33 π.μ.

  Καλό ταξίδι δάσκαλε!!! Η διαδασκαλία σου μοναδική, απλή και περιεκτική!!! Για μένα...δεν έφυγες ποτέ!!! Σε έχω μαζί μου παντού...κυρίως όμως στις νότες και στην κιθάρα μου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΘΛΙΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ!!!!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!! ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή