Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Φοιτητική ομάδα 1973

Eπί μία πενταετία περίπου, γνωστοί και αγαπητοί Αλεξανδρουπολίτες οι οποίοι σπούδαζαν σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, δημιούργησαν και στελέχωσαν την "φοιτητική ποδοσφαιρική ομάδα Αλεξανδρούπολης" με άτυπο πρόεδρο αρχικά τον (καθηγητή) Δημήτρη Μπόγλου και κατόπιν τον (αείμνηστο) Βύρωνα Σκάβδη. Πραγματοποιούσαν συχνά (και με διάφορους αντιπάλους) πολλά φιλικά παιχνίδια, μόλις τους δίνονταν η ευκαιρία και όταν συγκεντρώνονταν όλοι οι παίκτες, ιδίως κατά την διάρκεια των διακοπών (τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και ιδιαίτερα το καλοκαίρι).
Τότε , ακόμα, ο κοινωνικός ιστός δεν είχε διαρραγεί και υπήρχε η επαφή, η επικοινωνία, η συλλογική δραστηριότητα, η αίσθηση πως ανήκεις κάπου, η υγιής και ανιδιοτελής ενασχόληση με πράγματα που αγαπούσες κλπ.
Στην παραπάνω φωτογραφία η φοιτητική ομάδα απεικονίζεται στις15 Ιουλίου του 1973, στο χωμάτινο Εθνικό μας Στάδιο, λίγο πριν την έναρξη ενός φιλικού παιχνιδιού.
Από αριστερά:
Τζαννετάκης- Μέρμηγκας Κώστας- Γερονικολάκης Ηλίας- Μπουρμάς Αποστόλης- Αραμπατζής Πασχάλης- Αγγλιάς Θόδωρος- Ντώνιας Γιάννης- (ο αείμνηστος) Κρεωνάς Δημήτρης- Καραγεωργίου Γιώργος- Γιαννούλης Νίκος.(ευχαριστούμε τον Αποστόλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου