Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

επανασύνδεση συμμαθητών Λυκείου 1981

Πραγματοποιήθηκε προχθές Σάββατο (31/8) ακόμα μία επανασύνδεση συμμαθητών (reunion) των αποφοίτων Λυκείου του 1981 (1ου & 2ου Ενιαίου Λυκείου), στο καφέ "Ορίζοντας".

Μετά από 32 ολόκληρα χρόνια συναντήθηκαν οι παλιοί φίλοι και συμμαθητές και πέρασαν μία αξέχαστη βραδιά (με ανάμεικτα συναισθήματα) γεμάτη χαρά, αναμνήσεις και νοσταλγία.


Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πάνω από 100 άτομα. Όσοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, πραγματικά, η απουσία τους ήταν αισθητή. Για όσους δεν είναι πλέον στην ζωή, μνημονεύθηκαν πολλές φορές από τους παλιούς τους φίλους με αγάπη και νοσταλγία.
Παρόντες ήταν και 4 παλαιοί τους καθηγητές (Καραγεωργίου, Συμεωνίδης, Καφετζής) 


Οι επανασυνδέσεις τείνουν να καταστούν θεσμός.
Μόνο όποιος συμμετέχει μπορεί να αντιληφθεί το κλίμα που επικρατεί.
Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το κέφι στα ύψη.
Όλοι αποχώρησαν καταευχαριστημένοι και δώσαν υπόσχεση για μελλοντική συνάντηση.
Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι γεροί και να συνεχίσουν να συναντιούνται για πολλά χρόνια ακόμη...Σημείωση: είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται επανασύνδεση ΟΛΩΝ των αποφοιτων μιάς ολόκληρης σχολικής χρονιάς.

Ακολουθούν περίπου 100 φωτογραφίες...


Ευχαριστούμε θερμά τους "ρεπόρτερ" μας, Σάββα Στεργίου και Γιάννη Δέλκο, για την σημαντική τους βοήθεια...
2 σχόλια:

 1. όσοι δεν ήρθαν απλά χάσανε ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση η οποία προγραμματίζετε για τον επόμενο Αύγουστο να έρθουν ακόμη περισσότεροι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σάββα το ξέρουμε ότι χάσαμε. Ας όψεται η απόσταση και το ότι δεν το ξέραμε.
   Ας ελπίσω κάποια στιγμή να βρεθώ και γω στην παρέα. Ειλικρινά χάρηκα που σας είδα έστω και μέσα από αυτές τις φωτογραφίες. Δυο μέρες τώρα τις βλέπω και τις ξαναβλέπω. Προσπαθώ να αναγνωρίσω πρόσωπα, μια και έχω να σας δω τους πιο πολλούς 32 χρόνια.Πάντως από το Γ4 εκείνοι-ες που δεν άλλαξαν και τους γνώρισα κατ΄ευθείαν είναι η Κούλα (ακόμα και το μαλλί είναι ίδιο), η Χρυσούλα Ταφ., η Σημούλα Χαρ., η Φανή Χαν., ίσως η Ευαγγελία Χαριτ. ο Σταύρος Χατζ. και φυσικά ο Σάββας Στερ. Δώσε πολλούς χαιρετισμούς σε όποιον δεις.
   Θωμάς Τζ.

   Διαγραφή