Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

επανασύνδεση συμμαθητών 1981

Κάλεσμα

Καλούνται οι φίλοι και συμμαθητές- απόφοιτοι Λυκείου του 1981- να παραβρεθούν το ερχόμενο Σάββατο 31/8 και ώρα 21:00 στο καφέ "Ορίζοντας" (Ν.Χηλή) όπου θα πραγματοποιηθεί re-union -επανασύνδεση συμμαθητών. 
Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι του 1981 να δώσουν το "παρών" σε μιά αξέχαστη βραδιά.

(φυσικά η Γραφική Παλιά Αλεξανδρούπολη θα καλύψει φωτογραφικά το γεγονός)

3 σχόλια:

 1. Μπορει να ειμαι τοσο μακρια σας, αλλα η καρδια και το μυαλο μου ποτε δεν θα
  παψει να να ειναι κοντα σας αγαπημενοι μου συμμαθητες...

  ΕΛΕΝΗ ΠΙΜΠΙΛΙΤΟΥΔΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στον τοίχο του σαλονιού μου φιγουράρει το όμορφο "έργο" της αγαπητης Μαρίας.Ευχαριστώ την Μαρία και όλα τα αλλά παιδιά για την πολλή πετυχημένη και όμορφη χθεσινή βραδια,που μας γέμισε με παλιές αλλά τόσο όμορφες αναμνήσεις, με συγκινητικές συναντήσεις,αλλά και πολλές υποσχέσεις για την επόμενη φορά που ελπίζω να μην αργήσει τόσο πολύ.Ευχαριστώ όλους τους συμμαθητές και τις συμμαθητριες που παραβρέθηκαν στον Ορίζοντα και ιδιαίτερα τα παιδιά που ήρθαν από μακριά για την συνάντηση.Μετρησαμε παρόντες αλλά δυστυχώς και απόντες,που όμως πάντα θα υπάρχουν μέσα στις καρδιές μας.Καλό μήνα και καλό χειμώνα σε όλους μας και την επόμενη φορά να είμαστε όλοι πάλι μαζί και αυτοί που για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι χθες εκεί.Να είμαστε όλοι καλά και υγιείς μέχρι τότε.Καλή αντάμωση.
  Α.Σ.Γ4 /1981

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εντάξει βρε [Α.Σ.Γ4 /1981] εσείς είσασταν εκεί, ξέρετε για ποιά Μαρία μιλάτε και, ξέρετε για ποιό "έργο" μιλάτε. Εμείς οι υπόλοιποι; Που δεν μπορέσαμε να είμαστε εκεί; Να μην καταλάβουμε; Δε φτάνει που το Σαββάτο το βράδυ το περάσαμε μες στη μελαγχολία. Δε φτάνει που ξεροσταλιάσαμε στο Internet χτες όλη μέρα μέχρι να βγούν τα πρώτα οπτικά στιγμιότυπα...(..Γραφική Παληά Αλεξανδρούποληηηη,αργείτε και σας προλάβαν άλλοι!!!) νάναι καλά η Χανού, ε να μη καταλάβουμε και γιατί συζητάμε?

  Με την ευκαιρία, καλός ο όρος επανασύνδεση. Μήπως όμως θα μπορούσε να αποκτήσει και ουσία? Τα μέσα βοηθάνε. Ενα ηλεκτρονικό Gold Wheel (για να θυμηθούμε εμείς τα μαθητικά μας χρόνια ...και να ρωτάνε για να μαθαίνουν οι νεότεροι) ας πούμε, να περνάμε για μια καλημέρα.

  Νάστε παιδικοί μου φίλοι όλοι καλά.
  Στέλιος Χάϊλας 2Λ/Γ4/1981

  ΥΓ: Πρόταση (και υπόσχεση να είμαι οπωσδήποτε εκεί) για νέα συνάντηση 19/8/2016. (ΚΩΔΙΚΟΣ: 35/53 ή αν προτιμάτε την αποφοίτηση από το Νηπιαγωγείο 47/53 [οπότε, και πρωτοτυπούμε για μια ακόμη φορά και, το άθροισμα κάνει 100, στρογγυλό]) ...το 19/8 το κρατάω από την συνάντηση 1981991 που δεν έγινε

  ΑπάντησηΔιαγραφή