Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Χριστός Ανέστη

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά.
Αν κατανοήσουμε το μήνυμα και το γεγονός της Αναστάσεως δεν έχουμε να φοβηθούμε το παραμικρό. Όσο υπάρχει ελπίδα τίποτα δεν έχει χαθεί.


Μετά από ένα μικρό διάλειμμα επιστρέφουμε στην διαδικτυακή μας προσπάθεια ώστε να μην λησμονήσουμε το παρελθόν της πόλης μας.
 Καλή σας περιήγηση.

3 σχόλια:

  1. Κοροϊδεύεται με τον Θεό για αυτό σας έρχονται όλα αναπόδα! Όταν νηστεύουν δεν τρώγουν τίποτα, όχι καλαμαράκια. Λέτε ότι τιμάτε και δεν ειδωλολατρίτε τα εικονίσματα μα οι γίδες όλο θέλουν να προσκυνούν. Μάλιστα μας πήρατε την Αθηνά και την βγάλατε Παναγία. Καί μετά περιφρονείτε τον Ψαλμό 150 και μας κατεργάτε τα όργανα και της χορωδίες. Αφού οι άνθρωποι δεν ανέχονται της Ιππος Τρώας απιστίες σας, τότε πως ο Θεός; Αρχιμανδρίτης Ουσπένσκης απεκάλυψε πασχαλιάτικο φώσφορο πριν αιώνες! Καλά να πάτε όλοι στην κόλαση μια ώρα γρηγορότερα αφού για να μισείτε τον λαό του Θεούς πρέπει να είστε ο λαός του σατανά! SMYRNA22 USA12. είσαστε ο απατεώνας λαός, είσαστε όλου του κόσμου εχθρός, ίππος Τρωάς δουλεμπόριο δραπετών, με ομόλογα τους κλέψατε μισθωτός, από τον πλανήτη θα σας διώξουν ολοταχώς (Παραφροσίνη τυφλώνει απατεώνα να δικαιολογή οτι αυτόν απατούν) AVENGE ARCHBISHOP IAKOVOS BY SMASHING GREECE Νεας Ιωνίας Δεκεμβριανές μισοῦντες Σιών να Περιτομήσουν κόρες και εγγονές. Ανταρτεγγόνια πίσω στη Τουρκία ως κεμπάπια! Μπουζουκοπουταντιές έξω απο της εκκλησειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καημένε φίλε μου, παρόλο που βρίζεις δεν θα κατεβάσουμε τα σχόλιά σου. Η τρικυμία στο κεφάλι σου, η οποία είναι έκδηλη σε κάθε μία ανορθόγραφη και ασύντακτη πρότασή σου, χρίζει άμεσης ιατρικής παρακολούθησης (και δεν το λέμε ειρωνικά). Σου προτείνουμε την οργή σου να την χρησιμοποιήσεις για αυτούς που σε φέραν σε αυτήν την κατάσταση. Ειλικρινά η Παναγιά να σε φωτίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή