Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

παγωτά ΑΣΣΟΣ

Τα θρυλικά παγωτά "ΑΣΣΟΣ" (των αδελφών Χρήστου και Παναγιώτη Κοπέλη) κάτω στην παραλία, στις 8 Μαΐου του 1961. Η παρέα των φίλων (οι τέσσερις με τα πηλήκια του Γυμνασίου) περιμένουν στην σειρά για ένα παγωτό καϊμάκι. Από αριστερά: Ηλίας Ιωαννίδης- Θόδωρος Σιμσίρης- Σάββας Ανεστόπουλος- Ντάρμας Άγγελος- Νίκος Θεοδωρίδης (Γκαμπράνας)-Μπεμπλιδάκης- Χατζηαναστασίου Γιώργος- Καραλής Κώστας.

4 σχόλια:

 1. Είστε σίγοουροι πως τα παγωτά ΑΣΣΟΣ ανήκαν στα αδέλφια που αναφέρετε;
  Στη φωτογραφία αναγνώρισα το Χρήστο Κοπέλη. Αυτός είχε τα παγωτά ΑΣΣΟΣ και ο αδελφός του (νομίζω Παναγιώτης ήταν το όνομά του ) τα παγωτά ΚΡΙΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για το επίθετο, δεν ξέρουμε. Μπορεί να λέγονται Κοπέλης. Σίγουρα ο ένας λεγόταν Λεωνίδας. Ο άλλος ο αδερφός μπορεί να λεγόταν Χρήστος ή Χάρης (γιαυτό γράψαμε και Χαράλαμπος). Αν κάποιος ξέρει στα σίγουρα μπορεί να μας το γράψει για να το διορθώσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επανέρχομαι, σίγουρα είναι ο Χρήστος Κοπέλης ο παγωτατζής με τα παγωτά ΑΣΣΟΣ και σωστές οι πληροφορίες που σας έδωσα πιο πάνω και για τον αδελφό του που λεγόταν Παναγιώτης. Σήμερα έδειξα τη συγκεκριμένα φωτογραφία στην κόρη του και με το επιβεβαίωσε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή