Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών


Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι.
 Ο Αύγουστος μπαίνει δυναμικά, οι ζέστες δεν λένε να υποχωρήσουν, οι φωτογραφίες μας τελείωσαν οπότε λέμε να ξεκουραστούμε για λίγο διάστημα. Θα μας επιτρέψετε αυτόν τον μήνα να κάνουμε ένα διάλειμμα ούτως ώστε να μαζέψουμε νέο υλικό για να μας βρεί ο Σεπτέμβρης πανέτοιμους για νέες φωτογραφικές περιηγήσεις στις αναμνήσεις της αγαπημένης μας πόλης.
 Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε την φωτογραφική σας "βόλτα" στις χιλιάδες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαιρινό υπόλοιπο και μακάρι η πολυεπίπεδη κρίση (πρωτίστως αξιακή και δευτερευόντως οικονομική) να αποτελέσει την αφετηρία για να αλλάξουμε τις παθογένειές μας, τις κακές συνήθειές μας, να μας κάνει σοφότερους και να μας δώσει το έναυσμα ώστε να ανακτήσουμε αυτό που χάσαμε, την ταυτότητά μας και την πίστη στις δυνάμεις μας.

Μην ξεχνάμε πως την πόλη μας (όπως και την Πατρίδα μας) θα πρέπει να την βλέπουμε ως το σπίτι μας. Να ενδιαφερόμαστε καθημερινά γιαυτήν και να προσπαθούμε με κάθε τρόπο να την κάνουμε ανθρώπινη και να την ομορφύνουμε, στο μέτρο του εφικτού. Μην της φερόμαστε σαν να την μισούμε. Ας μην τα περιμένουμε όλα από τις Υπηρεσίες, τον Δήμο, το Κράτος, τον γείτονα. Ο καθένας ας φροντίσει ατομικά αλλά και συλλογικά για αυτήν την όμορφη πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου