Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

έλευση Τούρκων πολιτικών

 Βρισκόμαστε στο 1955. Ο τότε πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεντερές επισκέπτεται την πόλη μας και κατευθύνεται προς Κομοτηνή για να εγκαινιάσει κάποιο σχολείο. Στην φωτογραφία διασχίζει την κεντρική μας λεωφόρο. Παρόλο που φαινομενικά φάνταζαν όλα καλά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά από λίγο καιρό ξέσπασαν τα βίαια "Σεπτεμβριανά" στην Κων/πολη όπου με προβοκάτσια δόθηκε η ευκαιρία να βιαιοπραγήσει ο τούρκικος όχλος (υπό την κυβερνητική καθοδήγηση) προς τις περιουσίες και τις ζωές των Κωνσταντινουπολιτών με αποτέλεσμα η άλλοτε ακμάζουσα ελληνική κοινότητα να συρρικνωθεί στα όρια της εξαφάνισης.
Με την ευκαιρία να τονίσουμε πως σήμερα (27/6) πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην περιοχή μας, αλλά και γενικότερα στην Θράκη, ο αρχηγός του Εθνικιστικού τούρκικου κόμματος MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί ο οποίος είναι και μέντορας των γκρίζων λύκων. Από τις πλέον παρακρατικές φασιστικές-ναζιστικές οργανώσεις του κόσμου είναι κι αυτή των γκρίζων λύκων η οποία ευθύνεται για τις μαφιόζικες δολοφονίες (απαγωγές, βιαιοπραγίες, εξαφανίσεις κλπ) αμέτρητων τούρκων αριστερών, δημοσιογράφων, διανοούμενων , Κούρδων, ιερωμένων, μειονοτικών κλπ Μην ξεχνάμε πως είναι οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας Σολωμού και Ισαάκ πριν από λίγα χρόνια στην Κύπρο. Αυτός, λοιπόν, ο "κύριος" έρχεται προκλητικά στην Θράκη, υποδεχόμενος από κύκλους οι οποίοι δυναμιτίζουν την ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων προς όφελος της επεκτατικής και υπονομευτικής πολιτικής της Άγκυρας, διαταράσσοντας την κοινωνική γαλήνη της ευρύτερης περιοχής. Αυτό αποτελεί τεράστια πρόκληση προς την δημοκρατία μας και την εθνική μας κυριαρχία. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ακούγαμε τις τοποθετήσεις επί του θέματος όλων των φορέων, κομμάτων, οργανώσεων, δημοτικών παρατάξεων κλπ  Οι "ευαισθησίες" στην δημοκρατία δεν πρέπει να έχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά...
(ο λεγάμενος κάνοντας το σήμα των γκρίζων λύκων. Από τις τελευταίες ναζιστικές οργανώσεις του κόσμου με τόσο πλούσιο παρακρατικό "βιογραφικό"...)

Για περισσότερες πληροφορίες:  Γκρίζοι λύκοι,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου