Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

περιοδική επικοινωνία

Αγαπητοί φίλοι,
στα πλαίσια της περιοδικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους φίλους-αναγνώστες του ιστολογίου  οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και μας έφεραν μιά σειρά από όμορφες και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες. Ήταν, πράγματι, πολύ συγκινητικό. Μερικοί μας εκπλήσσουν ευχάριστα με την ευαισθητοποίησή τους.

Αρκετοί μας ζητούν πρόσβαση στην διαχείριση του ιστολογίου προκειμένου να ανεβάζουν οι ίδιοι φωτογραφίες. Για ευνόητους λόγους αυτό είναι αδύνατον (είναι θέμα καθαρά τάξεως και οργάνωσης). Όποια φωτογραφία θέλετε να ανεβάσουμε , με το αντίστοιχο κείμενο, μας την στέλνετε μέσω e mail και εμείς φροντίζουμε για τα περαιτέρω.

Να ξανα-τονίσουμε πως οποιαδήποτε λάθη στο ιστορικό των φωτογραφιών που αναρτούμε οφείλονται είτε στην κακή μνήμη όσων μας στέλνουν την φωτογραφία είτε σε δική μας λάθος αντιγραφή. Λίγη επιείκεια αλλά και διορθωτικά μηνύματα αποζητούμε. Μερικοί φίλοι επικοινωνούν μαζί μας και μας ζητούν να μην προβάλλουμε ορισμένα πρόσωπα (πολιτικούς, τέως Βασιλείς, χουντικούς, αντάρτες, δημάρχους κλπ) αλλά αυτό είναι αδύνατον καθώς κάθε μιά φωτογραφία κάτι έχει να "πεί" για το παρελθόν αυτής της πόλεως. Επικεντρωνόμαστε στην φωτογραφία την δεδομένη στιγμή και δεν προσπαθούμε να περάσουμε επ'ουδενί κανένα μεροληπτικό μήνυμα (μακριά από εμάς). Όλοι έχουν θέση στις αναμνήσεις της πόλης μας.

Επίσης στο αίτημα μερικών φίλων "να γράφουμε επώνυμα" τους απαντάμε πως η όλη προσπάθεια δεν έγινε για προσωπική προβολή και, το κυριότερο, όλοι εσείς είστε αυτοί που κρατάνε ζωντανό αυτό το ιστολόγιο. Το πρωτογενές υλικό είναι δικό σας. Είναι άδικο να καρπωνόμαστε κάτι που δεν μας ανήκει. Εμείς, απλώς, βάζουμε την τελική "πινελιά"
Κλείνοντας στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας στην ομογένεια και σε όσους Αλεξ/πολίτες μένουν μακριά από την γενέθλια πόλη τους και τους υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για όσο καιρό μας το επιτρέψουν οι συνθήκες αλλά και η εύρεση υλικού.

 Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους.
 Ευχόμαστε να ξανα-ανακτήσουμε την πίστη μας στον συνάνθρωπο-συμπολίτη προκειμένου να πάμε μπροστά για το καλό όλων μας.
Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου