Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΕΞ 1978

H oμάδα του ΑΛΕΞ σε μιά φωτογραφία στις 16 Νοεμβρίου του 1978.

7 σχόλια:

 1. Η φωτό δεν είναι του 1978 σίγουρα. Πρέπει να είναι 1983, με το Άλεξ στη Β Εθνική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν ήταν του 1983 θα υπήρχε μέσα κι ο Ιωαννίδης, ο Λεπτοκαρίδης, ο Καρυπίδης κλπ
  Είναι του 1978

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δογάνης, ο Ιωσηφίδης κλπ, δεν έπαιζαν στο Αλεξ στα τέλη ης δεκαετίας του '70. Ο Αυγέρης δε, τότε ήταν στο Βέλγιο και ήρθε το 80-81 στο Άλεξ. Και ο Γιάννης ο Καρυπίδης ήρθε τότε για να βοηθήσει στην άνοδο του Αλεξ στη Β Εθνική (νομίζω ήταν στον Αγροτικό Αστέρα πριν). Το Άλεξ του 1978 έπαιζε με Ιωαννίδη, Στεφανίδη, Καβατζικιώτη, Μάγκο, Ξανθούλη, Μουσταφά κλπ. Η φωτό,έχει λάθος χρονολογία και στο βιβλίο του Κυριακίδη από όπου προέρχεται. Επιμένω οτι το 1978 δεν είχαν έρθει ακόμα Κώστας Καλαϊτζίδης, Γιάννης Καρυπίδης, Δογάνης, Ιωσηφίδης, Αυγέρης κλπ. Πρέπει να είναι φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι του 82 ή του 83. Γι' αυτό λείπουν οι βασικοί Ιωαννίδης, Κιναλόπουλος, Ανδρικάκης κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εφόσον είσαι σίγουρος τότε θα το διασταυρώσουμε από παλιούς Αλεξάκηδες και θα το διορθώσουμε.
  Ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αλεξάκιας είμαι κι εγώ φίλε μου. Να σου δώσω λοιπόν κι άλλα στοιχεία. Το 1978 αρχηγός ήταν ο Βάκης Χριστοφοράκης. Ο Κώστας ο Καλαϊτζίδης ήταν ακόμα στην Καβάλα. Η φανέλα που φοράει η ομάδα είναι διαφημιστική της New Balance και όχι η κανονική της ομάδας. Γι' αυτό λέω οτι μάλλον πρόκειται για φιλικό παιχνίδι. Το πιο σοβαρό στοιχείο όμως είναι το εξής: Αυτή η φανέλα στη φωτογραφία είναι κόκκινη. Το ΑΛΕΞ το 1978 φορούσε ακόμα άσπρα-μπλέ (τη θρυλική λευκή φανέλα με τις τρεις λεπτές μπλε ρίγες από το λαιμό μέχρι κάτω). Κόκκινα πρέπει να φόρεσε το ΑΛΕΞ μετά το 1980.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ωραία, αν μπορείς μπές στον κόπο να μας στείλεις τα ονόνατα από όλους διότι εμείς αναγνωρίσαμε τους μισούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1983 ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΤΙΚΙΔΗΣ ΚΙΖΙΡΙΔΗΣ ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΙΩΣΙΦΙΔΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΔΟΓΑΝΗΣ ΚΑΘΙΣΤΟΙ

   Διαγραφή