Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

όταν θα έρχονταν οι Ιάπωνες...

Αν διαβάσετε προσεκτικά τί αναγράφει το πανώ, θα διαπιστώσετε πως το 1999 η τοπική αυτοδιοίκηση Έβρου-Ροδόπης και ο σύνδεσμος Βιομηχάνων Β.Ελλάδος πραγματοποίησαν διημερίδα με επίσημους καλεσμένους Ιάπωνες προκειμένου να "επενδύσουν" στην περιοχή μας. Αργότερα στραφήκαμε στους Ρώσους, σήμερα στους Τούρκους και στην ΕΟΖ και ακόμη περιμένουμε...ανάπτυξη...
Τελικά δεν μάθαμε ακόμη το μάθημά μας. Μην περιμένουμε από κανέναν "από έξω" να μας φέρει την ανάπτυξη. Μόνοι μας πρέπει να προσπαθήσουμε για να "σηκώσουμε" αυτόν τον τόπο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.
'Αλλωστε "συν Αθηνά και χείρα κίνει"...

2 σχόλια:

 1. 'Αλλωστε "συν Αθηνά και χείρα κίνει"...
  Το μέγα λάθος των δικών μας εκλεγμένων ήταν η αλλαγή του τόνου.Μιά ζωή προσπαθούσαν συν <> όχι συν Αθηνά και αντί για χείρα κίνει, κινούσαν κομματικούς μηχανισμούς .Ιδου λοιπόν το αποτέλεσμα,ας εφρανθώμεν αδελφοί και πατριώτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 'Αλλωστε "συν Αθηνά και χείρα κίνει"...
  Το μέγα λάθος των δικών μας εκλεγμένων ήταν η αλλαγή του τόνου.Μιά ζωή προσπαθούσαν συν όχι συν Αθηνά και αντί για χείρα κίνει, κινούσαν κομματικούς μηχανισμούς .Ιδου λοιπόν το αποτέλεσμα,ας εφρανθώμεν αδελφοί και πατριώτες.

  Εντός εισαγωγικών ήταν το Αθήνα.
  Να διευκρινήσω επίσης,οτι ναι μεν είναι πρωτεύουσά μας,αλλά χωρίς δουλοπρέπεια,χάριν της αξιοπρεπείας μας , πυγμή χρειάζεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή