Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΥΑΑ 30 χρόνια

Mιά φωτογραφία που αλιεύασαμε από την εφημερίδα "Γνώμη" και σας την παρουσιάζουμε με το ρεπορτάζ της.
Η συγκεκριμένη φωτό τραβήχτηκε πριν από 30 χρόνια. Ήταν Άνοιξη του 1981 όταν σε Λαϊκή συνέλευση, που διοργάνωσε η τότε Δημοτική Αρχή του Τάσου Σουλακάκη, οι δημότες της πόλης μας ενημερώθηκαν και αποφάσισαν την ίδρυση της ΔΕΥΑΑ. Ήταν ακόμη η εποχή που λειτουργούσε η ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία και αποφάσιζε η ίδια.. Μεγάλη η προσφορά της ΔΕΥΑΑ στην τοπική κοινωνία καθώς αναβάθμισε την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλεως, αντιμετώπισε τις πλημμύρες, την λειψυδρία, τους ξεχειλισμένους βόθρους, αντικατέστησε το πεπαλαιωμένο σύστημα υδρεύσεως κλπ. Η ενημέρωση είχε γίνει από τον Δήμαρχο Σουλακάκη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γ. Λασκαράκη.
Στην φωτό ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Χατζηνικολάου (πατέρας του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου) και στο πάνελ οι: Χρήστος Δούκας, Κώστας Πανταζίδης, Γιάννης Λασκαράκης, Λάκης Σεβρικόζης και Τάσος Σουλακάκης.

Σχόλιο: καθώς τα πάντα "παίζονται" στην Πατρίδα μας, ευελπιστούμε πως δεν θα (ξε)πουληθούν - ιδιωτικοποιηθούν εταιρείες και οργανισμοί κοινής ωφέλειας (και λοιπών δημοσίων αγαθών). Θα ήταν εγκληματικό να αφαιρεθούν από τις τοπικές κοινωνίες τέτοιου είδους επιχειρήσεις (που ούτως ή άλλως το ξεπούλημά τους δεν θα έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα, όσο και να μας "βομβαρδίζουν" περί του αντιθέτου...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου