Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

Καλό καλοκαίρι.....

Kαθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού τα πάντα έχουν ατονίσει. Ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος, από πολλές απόψεις, οπότε ας εκμεταλλευτούμε (για όσο μπορούμε ακόμα) το καλοκαίρι.
Θα μας επιτρέψετε να "ξεκουραστούμε" για αυτό το διάστημα από το "βάσανο" των αναρτήσεων (σας ξαναθυμίζουμε πως ΟΛΑ γίνονται από τον προσωπικό μας χρόνο με μόνο αντάλλαγμα τον δικό σας -καί δικό μας- ενθουσιασμό). Οι αναρτήσεις μας θα περιοριστούν στο ελάχιστο. Φυσικά εμείς θα μαζεύουμε υλικό για να επανέλθουμε πιό δυναμικά (και εσείς θα μπορείτε να μας στέλνετε φωτογραφίες μέσω mail. Χωρίς την δική σας βοήθεια δεν θα μπορούσε να "προχωρήσει" αυτό το ιστολόγιο).
Να χαιρετίσουμε τους φίλους Αλεξ/πολίτες από το εξωτερικό αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδος οι οποίοι επικοινωνούν μαζί μας και μας συμπαραστέκονται.
Σας ευχαριστούμε για την παρέα και ευχόμαστε , μέσα από τις παλιές φωτογραφίες, να αναθεωρήσουμε μερικά πράγματα, να σκεφτούμε το καλό της πόλης μας (αλλά και της Πατρίδας μας γενικότερα), να μάθουμε να σεβόμαστε, να τιμούμε και να εκτιμούμε πρόσωπα και πράγματα, να πάψουμε να "πιθηκίζουμε" και να ρίξουμε το βάρος μας στην ιδιαίτερή μας ταυτότητα, να μην υποκύψουμε σε κανενός είδους εκβιασμό ή απειλή που θα είναι εις βάρος του κοινού καλού και των Ελλήνων και να νιώσουμε, επιτέλους, αυτόν τον τόπο ως σπίτι μας στον οποίο ΕΜΕΙΣ και μόνο ΕΜΕΙΣ είμαστε υπεύθυνοι για την προκοπή του και την διοίκησή του. Όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις.

Να περνάτε καλά και να χαίρεστε την κάθε στιγμή (ας έχει και λίγη ζέστη παραπάνω)

                                                  Καλό καλοκαίρι σε όλους


Υ.Γ. η πάνω φωτό είναι του 2008 κατά την είσοδο του ΣΑΟΣ στο λιμάνι της Καμαριώτισσας την ώρα του ηλιοβασιλέματος


οι κάτω φωτογραφίες είναι από το διαδίκτυο...
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmcuX90qWmFyUfF9hFFY8mniBew3EerozTCl32DIuUZGB2k0aghttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSs6ximj8yYKwth3FAZSKMdUpIWB_4a0PU4eOr1z_50mmzFox_MmA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου