Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

πιάσαμε και τις 200.000


Αγαπητοί φίλοι του ιστολογίου.
Με αφορμή την συμπλήρωση 200.000 θεάσεων θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για ακόμη μιά φορά και να σας ευχαριστήσουμε για την όλη υποστήριξη. Πρίν λίγο καιρό , στις 100.000 θεάσεις, ευχαριστήσαμε ονομαστικώς πολλούς συμπολίτες μας που μας απέστειλαν φωτογραφίες προς δημοσίευση.
Αυτό σήμερα είναι αδύνατον διότι, 1ον γίνατε πάρα πολλοί και 2ον θα ξεχάσουμε κάποιον και αυτό θα ήταν αδικία. Απλώς να ευχαριστήσουμε δημόσια μερικούς σταθερούς "τροφοδότες" μας όπως τον Θόδωρο Αγγελώνια , τον Θόδωρο Ορδουμποζάνη, τον Χρήστο Μποτονάκη και φυσικά τον ακούραστο συνεργάτη μας τον Ηλία Μπροβάνο.
Η όλη προσπάθεια , πλέον, μετατέθηκε σε όλους εσάς οι οποίοι στηρίζετε αυτό το ιστολόγιο με φωτογραφικό υλικό και ιστορικές αναφορές. Αν και είναι δύσκολο να συντηρούμε ένα ιστολόγιο με τόσες απαιτήσεις και με καθημερινές αναρτήσεις (η μοναδική ημέρα που δεν αναρτήσαμε ήταν την Μεγάλη Παρασκευή) παρόλαυτά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε αφού το ενδιαφέρον όλων των Αλεξ/πολιτών είναι συγκινητικό. Ιδίως οι Αλεξ/πολίτες που βρίσκονται μακριά από την γενέθλια πόλη τους μας συγκινούν κάθε φορά που επικοινωνούν μαζί μας και μας ευχαριστούν για τις αναμνήσεις που τους χαρίζουμε καθημερινώς. Αμερική, Γερμανία, Ολλανδία, Καναδάς, Βέλγιο, Κύπρος και λοιπές Χώρες με Αλεξ/πολίτες συχνά μας αποστέλλουν μηνύματα συμπαράστασης και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να (ξανα)τονίσουμε πως αυτό το ιστολόγιο έγινε από όλους εμάς για όλους εμάς χωρίς ίχνος σκέψεως για κέρδος.

Να είστε καλά και όσο αντλούμε δύναμη (και το επιτρέπουν και οι συνθήκες) θα συνεχίζουμε την προσπάθεια...

 Αξίζει όλοι να (ξανα)αγαπήσουμε την πόλη μας, να την σεβαστούμε και να προχωρήσουμε μπροστά για το κοινό καλό.

Από την διαχείριση Γ.Σ. - Θ.Μ.

1 σχόλιο:

  1. εμείς σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε γρήγορα στο 1΄000΄000 με πάρτι στον φάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή